Γεια σας, εδώ θα βρείτε ότι ΝΕΑ πέφτουν στην αντίληψή μου και έχουν σχέση με τη γελοιογραφία και το κόμικ. μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς... συμπληρώνοντας την φόρμα δίπλα
ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ -CLICK- ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

H "Εφημερίδα των Συντακτών" και οι Εκδόσεις "CartoonArk" παρουσιάζουν "UTOPIA" του Μιχάλη Κουντούρη [Παρουσίαση Βιβλίου - Έκθεση - Συζήτηση]



Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013, στις 19:00

Παρουσίαση του Βιβλίου "UTOPIA" του Μιχάλη Κουντούρη
και Έκθεση 18 Πρωτότυπων Έργων του

Συζήτηση για την «Πορεία της Ευρώπης» με τους:
Αλέκο Αλαβάνο, Παναγιώτη Ιωακειμίδη και Κωνσταντίνο Τσουκαλά


-----

H Εφημερίδα των Συντακτών και οι εκδόσεις CartoonArk παρουσιάζουν το βιβλίο του Μιχάλη Κουντούρη «UTOPIΑ» την Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013, ώρα 19:00, στην Αίθουσα Θεάτρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος).

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Διευθυντής της Εφημερίδας των Συντακτών, Νικόλας Βουλέλης. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Σπύρος Πολυκανδριώτης, Art Director.

Το βιβλίο περιέχει σκίτσα με θέμα την Ευρωπαϊκή Ένωση, την πορεία της αλλά και την εικόνα της έτσι όπως έχει διαμορφωθεί κατά τα τελευταία χρόνια.

Τα σκίτσα έχουν δημοσιευτεί πρόσφατα στην Εφημερίδα των Συντακτών και παλαιότερα σε άλλες ελληνικές εφημερίδες. Επίσης έχουν αναδημοσιευτεί από μεγάλα διεθνή πρακτορεία (CagleCartoons και Courrier International) και έχουν αποσπάσει βραβεία σε εκθέσεις του εξωτερικού και ειδικότερα στην Διεθνή Μπιενάλε EUROHUMOR 2003 στην Ιταλία και στην WorldPress Cartoon 2013 στην Πορτογαλία. 

Επίσης, στον χώρο του foyer ισογείου του Ιδρύματος θα παρουσιαστούν και 18 πρωτότυπα έργα του Μιχάλη Κουντούρη από την Τετάρτη 20 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013.

Με αφορμή το βιβλίο θα ακολουθήσει συζήτηση για την «Πορεία της Ευρώπης» με ομιλητές τους: Αλέκο Αλαβάνο, Παναγιώτη Ιωακειμίδη, Καθηγητή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Αθηνών και Κωνσταντίνο Τσουκαλά, Καθηγητή Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τη συζήτηση οργανώνει η Εφημερίδα των Συντακτών. 





 Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Print Giclée Store

Receive The Latest Posts Directly To Your Email - It's Free: Enter Your Email And Click Submit